Pereiti prie turinio

Krepšelis

Jūsų krepšelis yra tuščias

Naujienlaiškis

Prenumeruokite OXFORD naujienlaiškį ir pirmam apsipirkimui gaukite - 10 % NUOLAIDĄ!
Audrius Bružas apie adrenalino troškimą ir kelią iki savo verslo

Audrius Bružas apie adrenalino troškimą ir kelią iki savo verslo

Jau prieš kiek daugiau nei penkerius metus puikus teatro ir kino aktorius, improvizacijos žanro meistras bei teatro Kitas kampas“ įkūrėjas ir vadovas Audrius Bružas ėmė ir įkūrė savo verslą – klasikinių, batsiuvystės meistrų rankų darbo avalynės parduotuvę vyrams.

Kaip pasakoja pats Audrius, ypatingą dėmesį avalynei pasėjo jo senelis dar jaunystėje, kai išmokė valyti ir prižiūrėti batus. Jau nuo tada Audrius vertino batų kokybę, stilių bei švarą. Todėl ilgai gvildenta idėja galiausiai 2018 metų spalį išvydo dienos šviesą ir gavo skambų vardą – OXFORD.

„Oxford parduotuvės idėja gimė iš egoistiško noro turėti sau ir kitiems kokybiškų, stilingų, klasikinių ir laisvalaikio batų parduotuvę, kurioje visada rastum „nuo kurpaliaus nenušokusius“, skoningus batų modelius. Man, ir kaip aktoriui scenoje, ir kasdieniame gyvenime, patinka keisti skirtingus aprangos stilius. Žaisti, varijuoti, neužstrigti viename pavidale ar būsenoje,“ – sako A. Bružas.

Audrius pripažįsta, kad galima prekiauti ir radiatoriais ar vamzdžiais, tačiau būnant aktoriumi stilius tampa svarbia gyvenimo dalimi. Išmokytas prižiūrėti batus iš senelio, dabar verslininkas apie juos žino kur kas daugiau. Nuolatinės kelionės, pažintys su šimtametes batsiuvystės tradicijas puoselėjančiais pasaulio meistrais, gilinantis į skirtingas gamybos technologijas, medžiagas ir stilius, išugdė Audriaus aistrą kokybiškiems batams, todėl dabar „Oxford“ parduotuvėje galima rasti tik kruopščiai atrinktus ir pačio aktoriaus pasimatuotus batus. 

„Ilgai galvojau, kaip tikslingai pristatyti, parodyti ir kalbėti apie „Oxford“ išskirtinumą. Teatro scenoje, kine bei įvairių renginių metu įrodžiau, kad kokybė – svarbiausia ir tai – pagrindinis mano gyvenimo palydovas. Būtent dėl šios priežasties nusprendžiau, kad reikia drąsiai iškomunikuoti, jog tai yra mano, aktoriaus Audriaus Bružo, verslas bei gyvenimo, stiliaus ir įvaizdžio dalis“, – apie drąsą žengti į prekybos verslą pasakoja A. Bružas.

Menininkas pripažįsta, kad gyvenime nuveikus daug – visuomet norisi dar daugiau. Audrius juokauja, kad jam visada norisi gauti daugiau apkrovų ir adrenalino. Todėl po trejų metų, praūžus pirmosioms karantino bangoms, 2021 metais, rugsėjo mėnesį, atidarė antrąjį verslą – teatro namus – kokybiškų kokteilių barą „Kitas kampas“, o dar po poros metų – savo antrąją, sportinės avalynės ir laisvalaikio drabužių, parduotuvę „Sneakers & Readers“.