Pereiti prie turinio

Krepšelis

Jūsų krepšelis yra tuščias

Naujienlaiškis

Prenumeruokite OXFORD naujienlaiškį ir pirmam apsipirkimui gaukite - 10 % NUOLAIDĄ!
Būrys draugų susirinko į klasišką „Oxford“ 5-erių metų gimtadienį

Būrys draugų susirinko į klasišką „Oxford“ 5-erių metų gimtadienį

Spalio 30 dieną didelis būrys draugų susirinko pasveikinti viso „Oxford“ kolektyvo su pirmuoju parduotuvės jubiliejumi. Susirinkę svečiai apžiūrėjo naujausius rankų darbo avalynės prekių ženklus ir jų modelius. Pratęsti vakarą „Oxford“ parduotuvės įkūrėjas Audrius Bružas bičiulius pakvietė į teatro „Kitas kampas“ namus – kokteilių barą

Parduotuvės komanda klasiškai pasipuošusiems vakaro svečiams rodė ne tik populiariausius rankų darbo avalynės modelius ir jų gamybos technologijas, procesus bei išskirtinumus, bet ir papasakojo turimų prekių ženklų batsiuvystės tradicijas bei istorijas. Kai kurie gimtadienio svečiai išėjo nešini naujais pirkiniais. 

 

Vakaro metu A. Bružas pristatė visus komandos narius ir kiekvienam jų padėkojo už indėlį bei pastangas vystant, tobulinant ir puoselėjant „Oxford“ idėją, o gimtadienio svečius ragino bendrauti, kurti ryšį, dalintis istorijomis ir kalbėti ne apie batus, o apie juos avinčius žmones.  

„Klasiškas stilius ir „Oxford‘as“, atrodo, kad gali mus įpareigoti ar suvaržyti. Priešingai! Tai mus išlaisvina, suvienija, kviečia keliauti, eiti tikslų link ir labai džiaugiuosi, kad Jūs visi atėjote čia. Susipažinkite, apsikabinkite, dalinkite vieni kitiems komplimentus ir mėgaukitės šia akimirka! Šiandien – 5-erių metų „Oxford“ gimtadienis – ar tai daug, ar mažai, pasakyti sunku, bet yra be galo gera matyti tiek daug susirinkusių svečių. Su „Oxford“, teatru „Kitas kampas“, ar su „Sneakers & Readers“ – nesvarbu. Svarbiausia švęsti gyvenimą! Būnant tarp žmonių, svarbiausias yra simpatija, ryšys ir meilė. O jei prireiks batų – žinote, kur užeiti. Ačiū visiems, kad esate. Švęskim!”, - gimtadienio dalyviams dėkojo Audrius Bružas. 

A. Bružo teigimu, „Oxford“ vyriškų batų parduotuvės, skaičiuojančios jau 5-us veiklos metus, idėja gimė iš noro turėti vietą sau, bičiuliams ir visiems, stilių bei kokybę vertinantiems, žmonėms. 

 

Nuo „Oxford“ atidarymo iki dabar parduotuvė labai pasikeitė – anksčiau asortimente turėjusi ir avalynės vyrams, ir aukštakulnių batų moterims, ir Lietuvoje niekur nematytų sportinių batelių prekių ženklų, parduotuvė išsigrynino – tapo ilgametes batsiuvystės tradicijas puoselėjančių amato meistrų rankų darbo batų parduotuve vyrams. 

Prieš metus, „Oxford“ įkūrėjas A. Bružas toje pačioje Malūnų gatvėje atidarė antrąją, parduotuvę, pavadinimu „Sneakers & Readers“.